RYK VERDEN! MED DIN UNDERVISNING

I danskfagets bekendtgørelse står der, at eleven skal “demonstrere kendskab til og forholde sig til det moderne mediebillede.”

Det moderne mediebillede er uhyre komplekst, og derfor har vi udviklet undervisningsforløbet Ryk Verden! Her får eleverne indblik i konstruktiv journalistik på baggrund af konkrete eksempler fra virkelighedens medier, involverende arbejdsspørgsmål og trin for trin-præsentation af nye digitale redskaber, samtidig med at de lærer at navigere i fremtidens medieunivers. 

Ryk Verden! er en buffet, hvor alt du skal gøre er at sammensætte det mest inspirerende undervisningsforløb, så du og dine elever rykke verden!

IGENNEM FORLØBET LÆRER ELEVERNE AT

AGERE FREMTIDENS JOURNALISTER

Eleverne får indblik i journalistikkens fortid, nutid og fremtid og lærer at bruge principper og virkemidler fra den kritiske, sensationelle og konstruktive journalistik.

NAVIGERE I NYE MEDIER

Eleverne kommer med “behind the screen” og får et nyt og beriget perspektiv på journalistikken, mediernes påvirkning og deres egen medskabende rolle.

UDGIVE EGNE NYHEDER

Eleverne lærer at både producere og udgive egne konstruktive nyheder.

HØR OM DERES ERFARINGER

KOM GODT I GANG

Tilmeld dig vores gratis 5 dages e-mailkursus i Ryk Verden! og konstruktiv journalistik og få en flyvende start på din undervisning