Hvem er vi?

Future Navigator blev grundlagt af Liselotte Lyngsø og Anne Skare Nielsen i 2003. Dengang som nu er det stadig afgørende for os at skabe en menneskevenlig organisation, hvor individuel originalitet prioriteres lige så højt som forpligtende fællesskab. Vi tror på, at dygtige mennesker, der går på arbejde for at gøre en reel forskel, og som samtidigt har tid og rum til at fordybe sig i livet med alle dets lyksaligheder og genvordigheder, er det, det hele handler om.

Ligesom alle andre bliver vi også ofte opslugt af hverdagen, og falder i hullerne med syge børn, knas med kæresterne eller stresser når kalenderen bliver pakket for hårdt.

Men vi passer rigtig godt på hinanden. Vi er et team. Og at være en del af et dedikeret, forpligtende fællesskab er noget af det bedste, vi nogensinde har investeret i. Især fordi vi – når alt kommer til alt – brænder for det samme store formål: at forankre fremtidsforskningen i sin virkelige rolle: “at skabe en fælles global fornemmelse, der løfter og hjælper mennesker og planeten”.

Globalisering og digitalisering har gjort det muligt for os at revolutionere fremtidsforskning. Gennem vores unikke Trendnavigator App inviterer vi hele verden med, når trends skal spottes og prioriteres.

Vores udgangspunkt er, at fremtidsforskning kun kan lade sig gøre i en samskabende proces, hvor alle kompetencer og perspektiver bliver bragt i spil. Vi arbejder altid med den mulige og den ønskelige fremtid, som vi bevæger os ud i, for at søge inspiration til at forandre nutiden til det bedre. Vi går i dybden med de dominerende trends i ledelse, klima, erhvervsliv, kultur og teknologi. Vores særlige fokus er de megatrends og wildcards, der kan ændre vores måde at tænke, føle og handle på.

Målet er at skabe et meningsfuldt billede af morgendagen, og give vores samarbejdspartnere redskaberne til selv at være med til at skabe et godt og succesfuldt resultat med masser af god energi.

VORES PRINCIPPER

1. Ha’ det sjovt
2. Lave spændende fremtidsprojekter med folk vi ka’ li
3. Økonomisk frihed
4. Tid til personlig udvikling, familie og venner
5. Gøre verden til et bedre sted

KONTAKT INFORMATIONER

København

Kontakt Future Navigator
Soho Kontorhotel
Flæsketorvet 68, 1
1711 København V

Liselotte Lyngsø – Projekter, Workshops & Foredrag
Mobil: +45 2285 1575
email: lll@futurenavigator.dk

Anne Skare Nielsen – Futuregraphics, Trendspotting & Foredrag
Mobil: +45 6179 9002
email: anne@futurenavigator.dk

Louise Fredbo-Nielsen – Praktik, kursus, Studieprojekter & Foredrag
Mobil: +45 6095 7010
email: louise@futurenavigator.dk

vejle

Kontakt Future Navigator
Spinderihallerne
Spinderigade 11 E
7100 Vejle

Henrik Good Hovgaard – Projects, Workshops & Futuregraphics
Mobil: +45 3110 0255
email: hh@futurenavigator.dk