Mød Anne

Hvis du nogensinde har følt dig forvirret over hvilken retning du skal vælge for fremtiden, så har du med sikkerhed fundet den rette person. Anne er både en tornado, som kan løfte dig op og udvide din horisont, og orkanens øje, der kan give dig ro og fokus, så du kan træffe dine egne beslutninger baseret på fremtidens mange muligheder.

Anne er en af Skandinaviens førende fremtidsforskere.

Med sine store interesse og viden indenfor radikal forandring og transformation af tankegang, er hun i høj kurs som foredragsholder og provokatør over hele verden. Hendes hjerte ligger dog hos de mennesker, der ’kan og vil’: Dem, der tør være passionerede for, hvad de gør – og som ved at hårdt arbejde aldrig går af mode. 

Annes vision er at vinde Nobels Fredspris inden hun dør, ved at lære så mange mennesker som muligt, hvordan de forudser fremtiden. For aldrig at være bange for den igen.

Anne bliver jævnligt benyttet som ekspert i medierne. Hun har blandt andet deltaget i DRs populære radioprogram ’Filosoffen, forfatteren og fremtidskvinden’, og har været tv-vært på programmet ’NewScience’ på TV2 News. Anne er uddannet biolog og kandidat i statskundskab, har været medlem af Etisk Råd og er medforfatter på en lang række bøger.

Anne er født i Danmark i 1971. Hun bor i Dragør, er gift med sit livs kærlighed, med hvem hun har 4 sønner. I 2003 stiftede hun virksomheden Future Navigator sammen med Liselotte Lyngsø. Dengang som nu er det stadig afgørende for de to stiftere at udvikle en menneskevenlig organisation, hvor individuel originalitet prioriteres lige så højt som det forpligtende fællesskab.

Anne har en forkærlighed for science fiction film, champagne og dybe samtaler med visionære mennesker.

Yndlingscitat p.t.: “Smart has plans, stupid has stories”.

Testimonials

Fra nogle af Annes kunder

Kære Anne Skare NielsenHar lige

Kære Anne Skare Nielsen Har lige hørt dig på P1 Apropos og er nødt til at skrive og sige tak for et af de mest begavet og interessant indlæg jeg nogensinde har hørt……and I love the website too!

Michael Clark
Anmelder

Kære Anne Skare Nielsen!

Kære Anne Skare Nielsen! For nogen tid siden hørte jeg et af dine foredrag. Havde såmænd aldrig hørt om dig før, men må nok sige, at jeg aldrig før har oplevet et foredrag, som i den grad havde alle de bedste aspekter i sig. Jeg tror vi alle var revet med af det fyrværkeri af … Læs mere "Kære Anne Skare Nielsen!"

Mogens S. C
Præstemand
i Sønderjylland

Hej Anne,Jeg er en stor

Hej Anne, Jeg er en stor fan af dig og må bare sige, at kurset hos jer har været det bedste og mest brugbare kursus, jeg nogensinde har været på. Bum. Du kan godt give Louise og Mette et stort klap på skulderen. De gjorde det super godt.

Søren Kloster
Agile Project Manager

Det var HELT fantastisk. Anne

Det var HELT fantastisk. Anne er en forrygende taler og budskaberne så inspirerende, at vi kunne lytte til hende i mange timer. Næste gang må vi lægge mere tid ind. Jeg har fået en super positiv feedback fra både ansatte og partnere. Det har givet dem stof til eftertanke. Der er ikke mange møder, hvor … Læs mere "Det var HELT fantastisk. Anne"

Michael Skou
Bestseller

Kære AnneTusind, tusind tak for

Kære Anne Tusind, tusind tak for en fantastisk dag og indsats i Centralværkstedet i onsdags. Det var fremragende. Dagen gik op i en højere enhed. Dagen har allerede sat sine spor, markante spor og det takket være din og dine medoplægsholderes fantastiske evne til at bringe sig selv i spil. Både med og uden flashing … Læs mere "Kære AnneTusind, tusind tak for"

Inger Aarup
Aarhus kommune

Kontakt Anne her

POPULÆRE EMNER

Du er også velkommen til at forhøre dig om et skræddersyet emne.

?

Hvordan ser fremtidens arbejdsmarked ud? Hvordan bliver du og din virksomhed uundværlig i stedet for fremtidens taber? Og hvilke egenskaber kan I ikke leve uden?

?

Hvordan skaber vi meningsfuld og fremtidssikret innovation? Hvordan kan vi bruge trendspotting og scenario-building til at forudse og forvente fremtiden – og ikke mindst, hvad vi skal skabe?

?

Hvad og hvordan forbruger vi i den nye teknologiske verden med 3D og 4D printere, droner, big data og levering før vi overhovedet har trykket på “købeknappen”?

?

Nye produkter og services, samt konsekvenserne af den nye teknologi, der fuldstændig ændrer måden vi lever, arbejder og bor på.

Nyeste artikler fra Anne