Mød Henrik

Henrik har arbejdet i Future Navigator i mere end 10 år og har gjort det til sin fornemste opgave at oversætte fremtidsforskning – en kompleks og tværfaglig disciplin – til strategisk relevante og nemt implementerbare metoder, som kan bruges af virksomheder og organisationer uanset branche. Henrik er blandt andet ophavsmanden til FutureGraphic, Trendkort, TrendMapping og Blind Spotting.

Henrik er en af Skandinaviens bedste workshop-facilitatorer. Og han kan få alle til at tænke visionært – fra borgmestre, skoleledere, lærere og uddannelseschefer over journalister, embedsfolk og ingeniører – til direktører i store, internationale virksomheder.

Henrik har en baggrund som skolelærer, rollespiller, globetrotter, dykker, farmand og historiefortæller. Han har desuden en Cand.IT i digital design fra Aarhus Universitet. Han har undervist på universitetet og været specialist i visualiseringer af fremtiden ved CAVI (The Centre for Advanced Visualization and interaction).
Henrik har i mange år været medlem af KaosPiloternes pædagogiske råd.

Henriks vision for fremtiden er at udvikle et globalt netværk for fremtidsforskning og udbrede Future Navigators metoder til hele verden.

Motivationen er at give mennesker retning, redskaber og et og konstruktiv perspektiv: “Min lykke er gjort, hvis jeg kan give den næste generation – min døtres generation – det perspektiv, hvor de tror på, at de kan skabe sig selv og ændre verden i en positiv retning – og samtidig har redskaberne til at gøre det.”

Henrik bor i Vejle sammen med sin hustru Louise og døtrene Nanna og Frida, og i de sene timer når freden sænker sig,  planlægger han den næste store rejse til verdens spændende og uopdagede steder.

Testimonials

Fra nogle af Henriks kunder

Kontakt Henrik her

POPULÆRE EMNER

Hvor Henrik viser FutureGraphic modellens dynamik.
Alle emner kan laves som foredrag eller workshops

Fremtidens arbejdsmarked

Hvordan ser fremtidens arbejdsmarked ud? Hvordan bliver du og din virksomhed uundværlig i stedet for fremtidens taber? Og hvilke egenskaber kan I ikke leve uden?

Ikke mere, men bedre skole

Hvordan fremtidens skole ser ud, når vi spiller efter de nye regler.

Hvilke trends er de vigtigste at forholde sig til når skoleleder, lærere, pædagoger, elever, forældre mfl. vil tænke visionært

Brugere og forbrugere i fremtiden

Hvad er drivkraften for fremtiden forbrugere og alle dem der ikke ønsker at være i denne kategori? Alle der gerne vil sælge deres varer og services, skal forstå de fem typer af brugere og forbrugere og hvilke knapper, der skal trykkes på for at få dem til at handle hos dig.

Den fantastiske irritation!

Har du brug for at forholde dig til Disruption, men er ikke helt klar over hvad det egentlig betyder for dig?

I dette oplæg viser Henrik hvordan du kan få noget fantastisk ud af at lære at elske irritation og se helt nye forretningsområder, muligheder inden du hidser dig op.

Nyeste artikler fra Henrik