Mød Liselotte

Liselotte Lyngsø er nok én af de mest inspirerende og entusiastiske mennesker, som du kommer til at møde. Hun har en helt fantastisk evne til at male mentale billeder af, hvordan udviklingen vil påvirke os. Liselotte er en efterspurgt foredragsholder verden rundt. Og arbejder desuden som konsulent, for flere store globale virksomheder som OSM, TryghedsGruppen, Eidsiva, Husbanken og DI. Dette forår vil hun desuden undervise i at spotte og planlægge til fremtiden på University of Columbia og spotte den førerløse fremtid i New Zealand og. Derudover er hun udpeget til 2017 NMC Technology Outlook.
Hun er medlem af Foresight editorialboard , VL20 , MOL, KLA Personskade, Nordic Theme Parcs og er et stiftende medlem af the Global Future Forum. Liselotte blev født i Danmark i 1970. Hun har en Cand.Phil. i Økonomi og politik fra St. Anthony’s College, Oxford University, UK, som hun fik i 1995. Derudover har hun arbejdet i Forwards Studies Unit i EU Kommissionen, som forskningsdirektør på Institut for Fremtidsforskning, hos Saatchi som direktør for Fahrenheit 212, med Scenarioudvikling hos IKEA og stiftede i 2003 Future Navigator sammen med partneren Anne Skare Nielsen. Og så er hun mor til 4 børn på 6, 14, 17 og 19 år.

Hun er forfatter til talrige TV-programmer, artikler og bøger blandt andet:

–Ville du bo i en konkylie?

–Elever skal lære at spotte fremtiden

– Familiefred med dine forældre

– En Linedans fra Ide til Succes

I sit tidligere liv var Liselotte administrerende direktør for Fahrenheit 212 – The Ideas Company v. Saatchi & Saatchi. Hos IKEA’s scenarioenhed, i 8 år var hun forskningsdirektør ved Instituttet for Fremtidsforskning og forud for det, var hun i Forward Studies Unit i Europa-Kommissionen.
Liselotte blev født i Danmark i 1970. Hun har en M.Phil . i økonomi og politik fra St. Anthony College, Oxford University, England, og hun taler skandinavisk, engelsk og fransk. Hun er den stolte mor til 4 skønne børn plus nogle dejlige bonusbørn.

Testimonials

Fra nogle af Liselottes kunder

Kære LiselotteTack för en kanon

Kære Liselotte Tack för en kanon presentation i Malmö igår. Du kom upp i 97% nöjdhet för ditt framförande och 94% för innehållet, vilket är fantastiskt. Att innehållet har lägre score inget konstigt, du var med för att komplettera IT Service Management med det du är stark på.

John Wallhoff
Management consultant / Expert advisor
Fraud & Corruption, IT & Information security, IT Service Management

Liselotte Lyngsø besøkte oss og

Liselotte Lyngsø besøkte oss og holdt et flott foredrag som virkelig tilførte programmet vårt energi og engasjement! Hun ble veldig godt mottatt av publikum, og mange har dratt frem hennes foredrag i ettertid som et av de beste vi har hatt her. Vi vet at dere i Futurenavigator leverer kvalitet på en inspirerende og positiv … Læs mere "Liselotte Lyngsø besøkte oss og"

Eirin Hammari
Harstadkonferansen

Kære LiselotteDet var fantastisk at

Kære Liselotte Det var fantastisk at møde dig. Tak for det og tak for en medrivende formiddag Jeg var vild med det og glæder mig stadig over pointerne… Tak for link og tak for din interesse. Jeg er bestemt interesseret i et samarbejde fremover – jeg finder at dine indsigter er særdeles relevante og din … Læs mere "Kære LiselotteDet var fantastisk at"

Poul Skaarup Jensen
Ledende psykolog
Silkeborg kommune

Hej Liselotte,Derfor vil jeg lige

Hej Liselotte, Derfor vil jeg lige benytte lejligheden til at takke dig for dit oplæg på vores konference. Det ramte præcis det snit imellem indhold og underholdning som vi havde efterlyst. Det var en rigtig god afslutning på dag 1 og du var med til at sætte fokus på de emner som er interessante for … Læs mere "Hej Liselotte,Derfor vil jeg lige"

Mikkel Christoffersen
Product & Service Marketing Manager

Kære Liselotte,Tak for et inspirerende

Kære Liselotte, Tak for et inspirerende indlæg på FYI Management møde i onsdags på Admiral Hotel. Det var dagens bedste indlæg, og jeg har efterfølgende set et par af jeres videoklip på Future Navigator, og vil helt klart have jer i tankerne, når der er behov for “peptalk” omkring fremtiden.

Kim Bendixen
CFO

Kontakt Liselotte her

POPULÆRE EMNER

Du er også velkommen til at forhøre dig om et skræddersyet emne.

?

Hvordan ser fremtidens arbejdsmarked ud? Hvordan bliver du og din virksomhed uundværlig i stedet for fremtidens taber? Og hvilke egenskaber kan I ikke leve uden?

?

Hvordan skaber vi meningsfuld og fremtidssikret innovation? Hvordan kan vi bruge trendspotting og scenario-building til at forudse og forvente fremtiden – og ikke mindst, hvad vi skal skabe?

?

Hvad og hvordan forbruger vi i den nye teknologiske verden med 3D og 4D printere, droner, big data og levering før vi overhovedet har trykket på “købeknappen”?

?

Nye produkter og services, samt konsekvenserne af den nye teknologi, der fuldstændig ændrer måden vi lever, arbejder og bor på.

Nyeste artikler fra Liselotte