Mød Louise

Louise Fredbo-Nielsen er inspirerende, provokerende og yderst medtagende på en scene. Louise har et naturtalent for at “være på”, tale i øjenhøjde, skabe en god energi og en imødekommende stemning. Det er derfor ikke så mærkeligt, at Louise har taget turen fra amatør til professionel på rekordtid og er i dag en eftertragtet foredragsholder både i Danmark og i udlandet.

Udover at holde en frygtelig masse foredrag, faciliterer Louise workshops, processer og underviser i fremtidsforskning. Louise er fantastisk dygtig til at få sine deltagere til ikke bare at forholde sig til fremtiden, men komme helt ind i den og skabe billedlige visioner såvel som håndgribelige initiativer. Det er derfor ikke at tage munden for fuld, når vi siger at, Louise muligvis er verdens bedste zoooner, der vil elske at lære dig at bruge trends, game-changere og transformationer til at skabe din/ din virksomheds fede, fede fremtid.

Louise er desuden innovationsnørd – en egenskab som hun har vundet flere priser for under sin studietid, hvor hendes opgaver om innovationspolitik har givet flere kloge professorer baghjul og udmøntet sig i flere PhD tilbud. Men Louise vil hellere have fingrene dybt i mulden og udlever også sin iværksætter-trang som direktør og partner i ART DISTRICT. Louises innovation- og iværksætter-hjerte banker især for de yngre generationer, som hun ønsker at inspirere og støtte med al det bedste, hun har lært og give dem værktøjerne til selv at skabe fremtiden.

Louise har en kandidatgrad i International Business & Politics (fra Copenhagen Business School, Sciences Po Paris og Guanghua School of Management Beijing).

Testimonials

Fra nogle af Louises kunder

Hej LouiseMange tak for et

Hej Louise Mange tak for et supergodt indlæg i forbindelse med vort landsmøde. Evalueringerne er fantastiske!

Hanne Møller

Hej Louise, tak for et

Hej Louise, tak for et fantastisk oplæg på vores konference. Der er bare så mange helt fantastiske evalueringer på dit oplæg. Der var bestemt ikke nogle, der var ved at falde i søvn, der sidst på konferencen….. fantastisk

Randi Jensen
Middelfart Sygehus

Kære Louise.Mange tak for sidst!

Kære Louise. Mange tak for sidst! Det var i sandhed forrygende at høre dine ord til os zoneterapeuter – jeg er fuld af motivation og spænding i forhold til fremtiden, lige om lidt! Glæder mig til at dykke mere ned i de appetitvækkende dias! Inspire! Mange positive og fremtidsfortrøstningsfulde hilsner fra

Lillian Neldeborg
Zoneterapeut

Louise Fredbo-Nielsen er en fuldstændig

Louise Fredbo-Nielsen er en fuldstændig fantastisk foredragsholder og facilitator. Louise fik udfordringen at guide mere end 2000 teenagepiger igennem en teksttung workshop, og løste opgaven til perfektion. Hendes tilstedeværelse på scenen er uovertruffen. Hun udstråler energi, faglighed, power samtidig med at hun holder tiden og sikrer at materialet stråler. Louise gik til opgaven med en … Læs mere "Louise Fredbo-Nielsen er en fuldstændig"

Trine Ravnkilde
Projektleder
Global Dignity Girls 2015

Kære LouiseJeg følger trofast Futurenavigators

Kære Louise Jeg følger trofast Futurenavigators arbejde- fordi I giver os danskere det tiltrængte puf ud af comfortzonen, som vi i den grad har behov for, i stedet for at føle os “stuck-in-fuck” 😉 For vi kan jo gøre så meget selv for at ændre det.. Mange tak for jeres fantastiske arbejde!

Dorthe Olsen
Risikomanager
Københavns Kommune

Kontakt Louise her

POPULÆRE EMNER

Du er også velkommen til at forhøre dig om et skræddersyet emne.

Fremtidens arbejdsmarked

Hvordan ser fremtidens arbejdsmarked ud? Hvordan bliver du og din virksomhed uundværlig i stedet for fremtidens taber? Og hvilke egenskaber kan I ikke leve uden?

Fremtidssikret innovation

Hvordan skaber vi meningsfuld og fremtidssikret innovation? Hvordan kan vi bruge trendspotting og scenario-building til at forudse og forvente fremtiden – og ikke mindst, hvad vi skal skabe?

Livsstil og fremtidens forbruger

Hvad og hvordan forbruger vi i den nye teknologiske verden med 3D og 4D printere, droner, big data og levering før vi overhovedet har trykket på “købeknappen”?

Disruptive technologies

Nye produkter og services, samt konsekvenserne af den nye teknologi, der fuldstændig ændrer måden vi lever, arbejder og bor på.

Iværksætteri i fremtiden

Hvordan bruger vi fremtiden til at blive kick-ass iværksættere?

Fremtidens sundhedssystem

Hvordan ser fremtidens sundhedssektor og sundhed ud – og hvem er fremtidens patienter? Hvordan vil teknologi ændre måden vi arbejder med sundhed på?

Kurser i fremtidsforskning og scenario building

Vil du eller hele din organisation lære at forudse fremtiden?

At komme fra idé til succes

Konceptudvikling med brug af fremtidens trends, best principles og tabuer.