Mød Noa

Ingen overgår Noa Redington i disciplinen skarpe, humoristiske og anvendelige analyser af vores omverden. Han har i mange år trænet sin fremtidsforskermuskel ved at arbejde med spørgende, neutrale og apolitiske mulighedsrum, der åbner op og gør det muligt for visionære ledere at træffe bedre beslutninger. Han er skarp, provokerende og direkte på en scene. Og han ved også at den korteste afstand mellem mennesker er et godt grin.

Udover at holde foredrag, faciliterer Noa debatter og skriver på en bog om fremtidsforskningens værdi ift. politik og journalistik. Noa kobler fremtidsforskning med sin unikke baggrund og indsigt i digitalisering, politik og økonomi.

Er du en af dem, der virkeligt ønsker at gøre en stor, vedvarende og positiv forskel i verden, så er Noa din nye bedste ven.

Noa er fast skribent i Politiken og kommentator på TV2 News.

Han er desuden USA-nørd og ynder at spotte trends fra “over there”.

Han er uddannet i statskundskab fra Københavns Universitet og Columbia Universitet, New York.

Han har arbejdet som redaktør på blandt andet Weekendavisen og Ugebrevet Mandag Morgen.

Og han har været politisk rådgiver for tidligere statsminister Helle Thorning Schmidt.

Testimonials

Fra nogle af Noas kunder

Kontakt Noa her

POPULÆRE EMNER

Du er også velkommen til at forhøre dig om et skræddersyet emne.

Fremtidens arbejdsmarked

Hvordan ser fremtidens arbejdsmarked ud? Hvordan bliver du og din virksomhed uundværlig i stedet for fremtidens taber? Og hvilke egenskaber kan I ikke leve uden?

Fremtidssikret innovation

Hvordan skaber vi meningsfuld og fremtidssikret innovation? Hvordan kan vi bruge trendspotting og scenario-building til at forudse og forvente fremtiden – og ikke mindst, hvad vi skal skabe?

Politik på kanten

Hvor meget vil elite og græsrødder fylde i en tid hvor fup er fakta og fakta er fup.

Fremtidens medier

Hvordan ser fremtidens medier ud – og hvem er modtagerne? Hvordan vil teknologi ændre måden vi arbejder med journalistik på? Hvem vinder og hvem taber? Og hvad bliver de vigtigste dilemmaer?

Kurser i fremtidsforskning og scenario building

Vil du eller hele din organisation lære at forudse fremtiden?