Ros fra kunderne

Hej Liselotte Derfor vil jeg

Hej Liselotte Derfor vil jeg lige benytte lejligheden til at takke dig for dit oplæg på vores konference. Det ramte præcis det snit imellem indhold og underholdning som vi havde efterlyst. Det var en rigtig god afslutning på dag 1 og du var med til at sætte fokus på de emner som er interessante for … Læs mere "Hej Liselotte Derfor vil jeg"

Mikkel Christoffersen
Product & Service Marketing Manager

Dine film ramte plet.

Dine film ramte plet. Formiddagens publikum bestod af 250 superbrugere og ca. 30 af deres ledere og der blev både nikket genkendende og grinet højlydt flere gange. Vi viste din film om digital ledelse og både Ejvind Jørgensen og Thomas Jakobsen vendte flere gange tilbage til din film med kommentarer. Den gode Thomas Jakobsen sagde … Læs mere "Dine film ramte plet."

Susanna Asven
Københavns Kommune Socialforvaltningen Kontoret for Digitalisering

I VL gruppe 113 har

I VL gruppe 113 har vi gennemført et strategisk trendspotting forløb, med det formål ”at fornemme og spotte det store billede før alle andre”! Forløbet er gennemført med Future Navigator, som på bedste og irriterende vis, har udfordret og inspireret til endnu ikke opdagede vinkler. Dette vil få positiv betydning for den enkeltes virksomheds fokus … Læs mere "I VL gruppe 113 har"

Peter Thyssen
CEO
Frontpeople

Tusinde tak for et fantastisk

Tusinde tak for et fantastisk kursus. Once in a full moon deltager jeg på et kursus, hvor kemi, indhold og facilitering bare går op i en højere enhed. Det gjorde det denne gang, og jeg kan kun give jer skylden for det :O) Jeg vil ganske enkelt anbefale alle, som går med en tvivl om … Læs mere "Tusinde tak for et fantastisk"

Torben Craner
Group Facilitator
Rockwool International

Jeg er blevet inspireret, motiveret

Jeg er blevet inspireret, motiveret og sat yderligere i gang med min egen udvikling gennem jeres information , provokation og udfordring, der er leveret med smil, humor og et kæmpe engagement. Jeg har fundet vejen og en sammenhæng mellem min egen udvikling og samfundets/virksomhedens udvikling. Jeg har fundet mig selv. Kort sagt: Information, værktøjer og … Læs mere "Jeg er blevet inspireret, motiveret"

Gitte Madelaire
Sales Support Manager

Kære Anne, Jeg ville gerne

Kære Anne, Jeg ville gerne sende dig en hilsen, med en tak for sidst. Det var helt fantastisk og opleve 9 måneders intenst frivilligt arbejde falde i hak, med dig ved roret, oplagte talere, og 600 meget veloplagte teenage drenge. Jeg var og er dybt imponeret over, hvordan du fik det hele bundet sammen, og … Læs mere "Kære Anne, Jeg ville gerne"

Anders Endahl Mielnicki
Global Dignity Danmark

Kære LiselotteTack för en kanon

Kære Liselotte Tack för en kanon presentation i Malmö igår. Du kom upp i 97% nöjdhet för ditt framförande och 94% för innehållet, vilket är fantastiskt. Att innehållet har lägre score inget konstigt, du var med för att komplettera IT Service Management med det du är stark på.

John Wallhoff
Management consultant / Expert advisor
Fraud & Corruption, IT & Information security, IT Service Management

Bare lige et kort stemningsbillede

Bare lige et kort stemningsbillede herfra. Siden vores sidste møde, har Nadia og jeg taget vores buddyrelation meget seriøst, og det har skabt så meget godt for os begge. Jeg lever nu på fuld tid som foredragsholder, og det er bare så fedt – samtidig med, at jeg tjener shitloads of Money 🙂 Jeg tog … Læs mere "Bare lige et kort stemningsbillede"

Tommy Krabbe
Ildsjæl.dk

Vi takker. Det var fremragende.

Vi takker. Det var fremragende. Reaktionen i dag er udelukkende positive tilkendegivelser.Lige hvad vi trængte til, fagligt relevant og rigtigt hyggeligt.

Mette Flensborg
Hillerød Hospital

Liselotte Lyngsø besøkte oss og

Liselotte Lyngsø besøkte oss og holdt et flott foredrag som virkelig tilførte programmet vårt energi og engasjement! Hun ble veldig godt mottatt av publikum, og mange har dratt frem hennes foredrag i ettertid som et av de beste vi har hatt her. Vi vet at dere i Futurenavigator leverer kvalitet på en inspirerende og positiv … Læs mere "Liselotte Lyngsø besøkte oss og"

Eirin Hammari
Harstadkonferansen

Hej Liselotte,Derfor vil jeg lige

Hej Liselotte, Derfor vil jeg lige benytte lejligheden til at takke dig for dit oplæg på vores konference. Det ramte præcis det snit imellem indhold og underholdning som vi havde efterlyst. Det var en rigtig god afslutning på dag 1 og du var med til at sætte fokus på de emner som er interessante for … Læs mere "Hej Liselotte,Derfor vil jeg lige"

Mikkel Christoffersen
Product & Service Marketing Manager

Det var HELT fantastisk. Anne

Det var HELT fantastisk. Anne er en forrygende taler og budskaberne så inspirerende, at vi kunne lytte til hende i mange timer. Næste gang må vi lægge mere tid ind. Jeg har fået en super positiv feedback fra både ansatte og partnere. Det har givet dem stof til eftertanke. Der er ikke mange møder, hvor … Læs mere "Det var HELT fantastisk. Anne"

Michael Skou
Bestseller

Kære LouiseJeg følger trofast Futurenavigators

Kære Louise Jeg følger trofast Futurenavigators arbejde- fordi I giver os danskere det tiltrængte puf ud af comfortzonen, som vi i den grad har behov for, i stedet for at føle os “stuck-in-fuck” 😉 For vi kan jo gøre så meget selv for at ændre det.. Mange tak for jeres fantastiske arbejde!

Dorthe Olsen
Risikomanager
Københavns Kommune

Kære Liselotte,Tak for et super

Kære Liselotte, Tak for et super spændende og inspirerende indlæg til Ledernes konference i Vejle i dag. Det var meget relevant og du præsenterede stoffet på en rigtig god og fængende måde.

Lena Boel
Brand Owner

Hej Anne,Jeg er en stor

Hej Anne, Jeg er en stor fan af dig og må bare sige, at kurset hos jer har været det bedste og mest brugbare kursus, jeg nogensinde har været på. Bum. Du kan godt give Louise og Mette et stort klap på skulderen. De gjorde det super godt.

Søren Kloster
Agile Project Manager

Hej Anne, Dine film ramte plet.

Hej Anne, Dine film ramte plet. Formiddagens publikum bestod af 250 superbrugere og ca. 30 af deres ledere og der blev både nikket genkendende og grinet højlydt flere gange. Vi viste din film om digital ledelse og både Ejvind Jørgensen og Thomas Jakobsen vendte flere gange tilbage til din film med kommentarer. Den gode Thomas … Læs mere "Hej Anne,
Dine film ramte plet."

Susanna Asven
Marketing- and Communications Specialist
Københavns kommune

Kære Mette, MANGE tak for dit

Kære Mette, MANGE tak for dit indlæg og deltagelse i går – tak fordi du medvirkede til at gøre dagen så fuldendt. Du er bare mega god!.

Flemming Sørensen
Partner
Nordekon

Kære AnneTusind, tusind tak for

Kære Anne Tusind, tusind tak for en fantastisk dag og indsats i Centralværkstedet i onsdags. Det var fremragende. Dagen gik op i en højere enhed. Dagen har allerede sat sine spor, markante spor og det takket være din og dine medoplægsholderes fantastiske evne til at bringe sig selv i spil. Både med og uden flashing … Læs mere "Kære AnneTusind, tusind tak for"

Inger Aarup
Aarhus kommune

Kære Anne Skare Nielsen!

Kære Anne Skare Nielsen! For nogen tid siden hørte jeg et af dine foredrag. Havde såmænd aldrig hørt om dig før, men må nok sige, at jeg aldrig før har oplevet et foredrag, som i den grad havde alle de bedste aspekter i sig. Jeg tror vi alle var revet med af det fyrværkeri af … Læs mere "Kære Anne Skare Nielsen!"

Mogens S. C
Præstemand
i Sønderjylland

Kære LiselotteEvalueringen fra elerverne har

Kære Liselotte Evalueringen fra elerverne har været særdeles positiv. De har givet udtryk for, at det var spændende at høre om fremtidens teknologi og hvilken indflydelse, den vil få på hverdagen. De syntes, at det var en god og levende præsentation, og positivt at blive inddraget i præsentationen ved for eksempel de, de havde lavet. … Læs mere "Kære LiselotteEvalueringen fra elerverne har"

Henrik Balzer
Koordinator
Handelsgymnasiet i Ballerup

Kære Anne Skare NielsenHar lige

Kære Anne Skare Nielsen Har lige hørt dig på P1 Apropos og er nødt til at skrive og sige tak for et af de mest begavet og interessant indlæg jeg nogensinde har hørt……and I love the website too!

Michael Clark
Anmelder

Kære LiselotteDet var fantastisk at

Kære Liselotte Det var fantastisk at møde dig. Tak for det og tak for en medrivende formiddag Jeg var vild med det og glæder mig stadig over pointerne… Tak for link og tak for din interesse. Jeg er bestemt interesseret i et samarbejde fremover – jeg finder at dine indsigter er særdeles relevante og din … Læs mere "Kære LiselotteDet var fantastisk at"

Poul Skaarup Jensen
Ledende psykolog
Silkeborg kommune

Kære Liselotte,Tak for et inspirerende

Kære Liselotte, Tak for et inspirerende indlæg på FYI Management møde i onsdags på Admiral Hotel. Det var dagens bedste indlæg, og jeg har efterfølgende set et par af jeres videoklip på Future Navigator, og vil helt klart have jer i tankerne, når der er behov for “peptalk” omkring fremtiden.

Kim Bendixen
CFO

Kære LiselotteDit indlæg og mødet

Kære Liselotte Dit indlæg og mødet med dig var det bedste, der skete for mig i mit liv i går ? Tak for det! Jeg er sikker på, at jeg ikke er alene om at have fået lidt stof til eftertanke med hjem. Fra min plads på allerbageste række kunne jeg fornemme, at folk smilede … Læs mere "Kære LiselotteDit indlæg og mødet"

Vibeke Lund
Sukkersherif
Prof.bachelor i human ernæring, The Sweet Company

Tack Liselotte,för att du kom

Tack Liselotte, för att du kom och lyste upp oss Göteborgare i höstmörkret:-) Det var det klart bästa och intressanta föredraget idag som du presenterade. Det var också väldigt roligt att få träffa dig som person med all din energi och värme.

Peter Hero
IT Direktør
SSO Consulting AB

Big thanks for being such

Speed of changeSalesforce Event at Tivoli Hotel – feedback on presentation. No slides experiment:-) Big thanks for being such a superstar in Copenhagen

EvaLotta Laurin
Nordic Senior Marketing Manager

Jeg vil blot lige på

Jeg vil blot lige på vegne af alle, der var til stede i Korsør, sige tusind tak for et fantastisk inspirerende og super brugbart oplæg i fredags. Alle var meget begejstrede (og lidt skræmte, hvilket bestemt ikke er en dårlig ting) – og vi har allerede talt om, hvornår vi kan finde anledning til at … Læs mere "Jeg vil blot lige på"

Marie Louise Siim
Projektleder & PA Programchefen
Programafdelingen - TV2

Jeg har lært Mette Sillesen

Jeg har lært Mette Sillesen at kende som underviser på Future Navigators trendkursus og vi har efterfølgende drøftet mulige samarbejdsfelter. Mette har givet inspiration og feedback på en Keynote speech jeg netop har leveret hos KONPA og Mette har desuden holdt et flot indlæg for Powernetworkers Danmark. Mette Sillesen er en vedkommende oplægsholder, der formår … Læs mere "Jeg har lært Mette Sillesen"

Søren Leth-Nissen
Ejer
NDUNA

For alle virksomheder og organisationer

For alle virksomheder og organisationer der vil have en ide om, hvad fremtiden kan komme til at byde på for netop dem, kan FutureNavigators workshop kun anbefales. Mette Sillesen deltog på vores nationale afdelings årlige seminar. Mette involverede alle medarbejdere både før og under workshoppen, så alle følte ejerskab af processen og ikke mindst fandt … Læs mere "For alle virksomheder og organisationer"

Mulle Juul Korsholm
Kampagnechef
Folkekirkens Nødhjælp

Mette var en sand fornøjelse

Mette var en sand fornøjelse på scenen i Næstved 7.maj 2015. Hun gav mine kunder (driver en netværksvirksomhed) et indblik i fremtidens tendenser, og gjorde det klart, at et fokus er nødvendigt. Mine kunde har efterfølgende vendt positivt retur med positiv kritik i forhold til parametre som god relevans, godt forberedt og god kobling mellem … Læs mere "Mette var en sand fornøjelse"

Kennet Mayland
Ejer
Kenmay

MANGE tak for dit indlæg

MANGE tak for dit indlæg og deltagelse i går – tak fordi du medvirkede til at gøre dagen så fuldendt. Du er bare mega god!

Flemming Sørensen
Partner
Nordekon

Det var super godt og

Det var super godt og jeg oplevede en god energi i rummet og deltagerne blev inspireret.

Soile Friis
Formand
DL - Patient | Administration | Kommunikation

Louise Fredbo-Nielsen er en fuldstændig

Louise Fredbo-Nielsen er en fuldstændig fantastisk foredragsholder og facilitator. Louise fik udfordringen at guide mere end 2000 teenagepiger igennem en teksttung workshop, og løste opgaven til perfektion. Hendes tilstedeværelse på scenen er uovertruffen. Hun udstråler energi, faglighed, power samtidig med at hun holder tiden og sikrer at materialet stråler. Louise gik til opgaven med en … Læs mere "Louise Fredbo-Nielsen er en fuldstændig"

Trine Ravnkilde
Projektleder
Global Dignity Girls 2015

Kære Louise.Mange tak for sidst!

Kære Louise. Mange tak for sidst! Det var i sandhed forrygende at høre dine ord til os zoneterapeuter – jeg er fuld af motivation og spænding i forhold til fremtiden, lige om lidt! Glæder mig til at dykke mere ned i de appetitvækkende dias! Inspire! Mange positive og fremtidsfortrøstningsfulde hilsner fra

Lillian Neldeborg
Zoneterapeut

Hej Louise, tak for et

Hej Louise, tak for et fantastisk oplæg på vores konference. Der er bare så mange helt fantastiske evalueringer på dit oplæg. Der var bestemt ikke nogle, der var ved at falde i søvn, der sidst på konferencen….. fantastisk

Randi Jensen
Middelfart Sygehus

Hej LouiseMange tak for et

Hej Louise Mange tak for et supergodt indlæg i forbindelse med vort landsmøde. Evalueringerne er fantastiske!

Hanne Møller

Vi syntes at det var

Vi syntes at det var et godt indlæg og workshop. Alle var meget glade og involveret.

Marjun Eystberg
Chairman
Framtak, The Faroese Business Development Fund

Det var super godt og

Det var super godt og jeg oplevede en god energi i rummet og deltagerne blev inspireret.

Soile Friis
Formand
Danske Lægesekretærer

Vi var meget tilfredse med

Vi var meget tilfredse med dagen, og det var vores medlemmer tilsyneladende også.

Niels Buhl
Redaktør, konsulent

Jeg gerne vil takke jer

Jeg gerne vil takke jer for, at gøre vores personaleseminar i Vingsted så godt som det blev. Der har været stor ros til dig for aktualitet og alsidighed i din præsentation og workshop. Vi er nu kommet dertil, at vi skal lægge en strategi for det videre arbejde med vores emne: Multikulturhuset.

Hanne M. Sørensen
Bibliotekssouschef

Det var spot on

Det var spot on og gik direkte ind hos deltagerne. Du fik sagt ting, som ingen af os andre kunne have sagt med samme kraft. Så “interesant” får nu helt ny betydning i Fredericia ?

Tine Busk
Arbejdsmiljøkoordinator, HR
Fredericia Fredericia kommune

Det var lige præcis det

Det var lige præcis det jeg gerne ville have og alle er enige om, at det er den bedste personalekonference i et par år – bl.a. på grund af dig!

Tine Erecius
Teamleder
3F

Det var et godt oplæg

Det var et godt oplæg og et godt værktøj, som vi jo sagtens kunne have brugt mere tid til.

Britta Leth Madsen
Lederkonsulent
BUPL Nordsjælland

Tusind tak for i dag.

Tusind tak for i dag. Du har gjort et stort indtryk ikke mindst på Borgmesteren.

Stine Højer
Chef
Tværgående indsatser Gentofte Kommune | Kultur, Unge og Fritid

Tak for et spændende og

Tak for et spændende og inspirerende oplæg og tak for gode snakke gennem pauserne.

Tina Bue
Leder
Phønix

Jeg har kun hørt optimistiske

Jeg har kun hørt optimistiske og tilfredse tilbagemeldinger for dagen i går. Både blandt gæster i ”Bæredygtig Fremgang” og ”Design i Praksis for ledere”. Bestemt en succes.

Liv Eskholm
Design -& Bæredygtighedskonsulent
Bæredygtig Fremgang

Herfra blot en kæmpe ros!

Herfra blot en kæmpe ros! Jeg har sjældent gået fra et foredrag/oplæg med så meget energi, inspiration og lyst til at prøve ting af. Det kunne for min skyld have taget 8 timer, især så der kunne have været tid til flere snakke og diskussioner omkring, hvordan vi kunne overføre det til vores klasser og … Læs mere "Herfra blot en kæmpe ros!"

Inspirerende, veludført oplæg. Det bedste

Inspirerende, veludført oplæg. Det bedste vi har haft i min tid på skolen. Kanon initiativ!

Det var relevant, og han

Det var relevant, og han gav os noget at tænke over fremadrettet. Ved at flere allerede nu er begyndt på Buddy-ordningen. Det var rigtig rart at det for en gangs skyld handlede om ikke-målbare værdier/områder.

De var også meget begejstrede

De var også meget begejstrede for dig, kunne jeg forstå! Fedt ?

Anders Rosenlund
Uddannelseschef

Det var bestemt også en

Det var bestemt også en fornøjelse at høre dit indlæg, dine fremtidsperspektiver og dine relevante modeller. Jeg kan til det sidste nævne, at den første afdeling allerede har rykket for dine plancher i formiddags og med hensyn til Futuregraphic modellen blev der også drøftet og anerkendt under den efterfølgende middag. Det bekræfter mig i, at … Læs mere "Det var bestemt også en"

Tom Frandsen

Tak for et rigtig godt

Tak for et rigtig godt indlæg I fredags. Folk var meget begejstret og der er blevet talt en del om det senere.

Birgitte Hermansen
Senior Personal Assistant

Vi var meget tilfredse med

Vi var meget tilfredse med dit oplæg, og du har fået god feedback.

Ene Wolfsberg
Uddannelses- og driftsleder

Tusind tak for i går,

Tusind tak for i går, det var et super godt foredrag, du holdt for vores medlemmer. Vi fik mange begejstrede tilbagemeldinger.

Heidi Petersen
Koordinator
Middelfart Erhvervscenter